Anpassat bloggen för mobilen

Skärmdump i iPhone

Skärmdump i iPhone

Nu har jag lagt till ett plugin i WordPress så att bloggen automatiskt anpassas för besökare med mobiltelefon. Laddningstiden är betydligt snabbare den vägen och överskådlig genom att jag har sållat bort i princip allt utom själva inläggen. Dock har pluginet sina brister i kombination med WordPress så vissa inläggsbilder blir i fullstorlek och inte nedskalade. Apropå iPhone så har jag nu haft den igång i ca fem dagar och jag gillar den jättemycket. Senare i veckan tänkte jag publicera en lista över några av de appar jag upptäckt och som nu utgör en del av min vardag.
Skärmdump i iPhone

Skärmdump i iPhone

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil