En sommar går så fort…

Skiftinge Då var årets sommarjobbande över, sju veckor har kommit till ända, sju fantastiska veckor, jag har trivts som fisken i vattnet, känt mig välkommen (tillbaka) från första till sista stund. Inte varit "den timanställde" utan "kollegan". Jag är lite osäker men jag tror att vi har varit tio sommarvikarier i år varav hälften är repriser från förra året och till skillnad från i fjol så var jag inte den enda killen. Ett härligt gäng i varierade åldrar, även om jag typ var närapå äldst. Jag kommer att sakna Skiftinge hemvård men jag hoppas på att jag efter studierna, om jag blir kvar i Eskilstuna, får lov att ha deras område. Nu blickar jag framåt, om två veckor början skolan, det kanske roligaste, men också tuffaste, året av dem alla med praktik och examensarbete, sedan är man klar, ett nytt kapitel skrivs och framtiden ligger vid mina fötter (och klämmer).
En dag på jobbet

En dag på jobbet

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil