Ännu en kurs att lägga till handlingarna…

Det här var nog en av få gånger i mitt liv som jag varit absolut övertygad om att jag skulle kugga på tentan. Orsakerna till det, eller problemen bakom, är många. Dels är det väldigt korta, intensiva, kurser med mycket att ta in, dels skulle tentan baseras på de intervjuer vi gjort inför seminariet, i samma kurs, och eftersom informationen kring dessa intervjuer, vad vi skulle ställa för frågor och få fram för resultat var allt för vaga, så saknade man en del inför tentan. En annan sak var att en av frågorna handlade om ICF-metoden, något jag absolut inte har koll på, så trodde jag att det åtminstone på den frågan skulle bli tal om komplettering. Just därför är jag jätteglad över att få tillbaka tentan med betyget godkänt, att den, och likaså kursen om funktionshinder, nu kan läggas till handlingarna, packas ner i ryggsäcken och kanske tas fram någon gång i framtiden. För mig är funktionshinder ganska ointressant, åtminstone när det kommer till den delen/typen av funktionshinder som ex. "utvecklingsstörningar" även om jag tror att detta kommer bli ytterst aktuellt den dag jag är klar med skolan och går ut i arbetslivet som biståndshandläggare. Nu kan jag rikta all min fokus, under "jullovet", på den aktuella kursen, socialpsykiatri, och det pm vi skriver där. Bättre med en stor boll i luften än en stor och en liten boll.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil