Ny vecka – nya tag

För er som inte märkt av det så är det faktiskt en helt ny vecka som börjar idag och med den nya tag. Skolan bjuder på slutspurt i grupparbete, där vi har i uppgift att skriva om ett rättsfall (med anknytning till social omsorg/socialtjänstlagen) vad de olika rättsinstanserna säger i fallet och vad utfallet blev. Lite spännande men dock en ganska så enkel uppgift. I övrigt väntas två föreläsningsdagar kring olika lagar och kommunalt utförande, däribland LSS.      Torsdag och fredag blir det riktigt jobb, då jag ska gå bredvid i en hemvårdsgrupp inför sommaren. Ska bli riktigt spännande eftersom jag inte jobbat sedan sista juli förra året. Sedan får vi se var jag hamnar i sommar, om det blir där jag ska gå bredvid eller i hemvårdsgruppen där jag bor. Egentligen spelar det ingen roll men jag hoppas ändå lite på den där jag bor, för då får jag köra bil =)      Min motion och träning utökas också. Dels har jag mitt simmande minst tre dagar i veckan och dels har jag mina dagliga promenader men jag ska också slänga in lite mag- och ryggövningar har jag tänkt. Precis som tidigare så är det också en sträng diet som fortsätter. Pillrandet med bloggen fortsätter också. Finns fortfarande en del att göra under skalet och jag försöker fortfarande få till så att färgschemat ser bra ut. Som ni kan se med dagens inlägg så irreterar jag mig över att datumrutan inte vill sitta rätt, om man lägger till för många etiketter eller kategorier så att de går över en rad, i nyare versioner av webbläsarna. Mycket störande.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil