Ännu en kurs nerlagd i ryggsäcken…

Tentamen i form av en utbildningsdag för vård- och omsorgspersonal samt anhöriggrupper Då trillade de sista betygen in på studentportalen, även om fröken ännu inte fört in ett seminarium (men det vet jag är avklarat) och nu kan jag äntligen stoppa ner kursen Biståndshandläggning och utredningsmetodik i min ryggsäck och nu anser MDH att jag kan allt jag behöver för att i framtiden arbeta som handläggare (haha). Det känns skönt att se hur högen med högskolepoäng sakta växer, 166 poäng hittills, och snart fylls det på ytterligare 30 poäng när ledarskapskursen och förvaltningsrätten är avklarad, där vi nu kommit halvvägs. Sedan återstår bara ett läsår, eller 60 poäng, i huvudsak bestående av praktik och examensarbete, sedan är man redo för verkligheten, ut och tampas med aggressiva tanter med käppar eller griniga 40-talister, beroende på vilken karriärbana man sedan tar, dock vet jag inte vilket av det som är att föredra. Känns så härligt när man börjar se slutet på tunneln, änden på korven eller doften av sommarängen.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil