Får den plats på balkongen tro?

Badtunna När det har blivit så kallt att till och med termometern fryser så gör man allt vad man kan för att hålla värmen och humöret uppe. Varm choklad, raggsockor och långkalsonger är ett måste men ibland krävs det mer för att få upp värmen och då är det extra skönt med ett riktigt varmt bad. Här om veckan, när jag passerade genom ett villaområde på väg hem från skolan, såg jag att en familj har skaffat sig en badtunna, en hot tub, och avundsjukt önskade jag att jag också hade en. Vedeldad, härlig värme, perfekt avslut på en tuff skoldag eller varför inte ha till pool-partyt? Undra om en sådan skulle få plats på balkongen, jag får nog ta mig ut i morgon och mäta. Kanske blir jag illa tvungen att nöja mig med det lilla badkar jag har? Men det finns ju också budgetvarianten för compact living;
Hot Tub Party…for one

Hot Tub Party…for one

Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil