Snart dansar vi kring stången…

Midsommar står för dörren och årets mitt är snart nådd, det ljusa går åter mot det mörka och regnet bara öser ner. Den svenska sommaren när den är som sommrigast. Själv ska jag åka hem en sväng i midsommar till Trollhättan så att jag äntligen får träffa lille Theo och se om den lille krabaten är så söt som det sägs. På annat håll gjorde den Kristdemokratiska Karl-Göran Välivaara i Gällivare en groda i går när han under ett möte i kommunalfullmäktige sa att det går att bygga sig ur en kris och då jämförde med Hitler och Tysklands motorvägsbygge, under 30-talet, som var en viktig bidrag till att Tyskland inte bara kom ur den djupa kris de befann sig i, utan också att landet kraftigt moderniserades och effektiviserades. Förvisso är exemplet bra på att det går, men tyvärr blev grodan när det förekom i helt fell sammanhang. Ännu roligare blev det när andra politiker som deltog mer, eller mindre, trillade av stolen och nästan anklagade Välivaara för att vara nazist och Gud vet vad. Kritik som han bemöter med att hans kamrater är obildade. Politik är roligt.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil