Olja fortsätter vara tjockare än blod

Bröderna Ewing - Dallas 2012 I dag hade nya Dalsland...förlåt Dallas premiär i Sverige, en fortsättning på en av tidernas mest populära såpor där familjen Ewing fortsätter att slås både inom familjen genom att kasta ur sig diverse förolämpningar och samtidigt smutta på en 3:a whisky kl 08 på morgonen. Denna gången har fokus hamnat på bröderna JR och Bobbys söner. Originalseriens oskyldiga söner har vuxit upp och tagit över familjens evinnerliga stridigheter mot allt och alla. Med andra ord är allting sig likt, bara nya ansikten...och lite åldrande ansikten med... Första säsongen består av 10 avsnitt där säsongsfinalen nyligen visades i USA och fick en hel kritikerkår att dregla efter en ny säsong. Till skillnad mot vad som brukligt är så kommer inte Dallas förbli en sommarserie utan säsong 2 har premiär redan om ett halvår i januari 2013 med planerat utökat antal avsnitt till hela 15 stycken. Frågan är om serien kommer hålla lika länge som originalet med sina 357 avsnitt eller om serien (precis som så många andra) snabbt tappar tittare och halvvägs in i säsong 2 läggs ner?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil