Det som göms i snö…

boxerkalsonger ...dyker upp när det blir tö. Detta gäller tydligen också för garderober. Jag har börjat gräva lite i mina garderober för att se vad som gömmer sig där och förhoppningsvis sålla bort sådant jag inte använder. Lite nostalgiskt, på ett deprimerande sätt, hittade jag en uppsättning boxerkalsonger som jag köpte sommaren 2005. Storlek medium. Förvissad om att ingen tittade provade jag ett par av dessa. Det som en gång satt, löst, vilande och luftigt satt inte alls längre. Eländet kom inte ens längre än halvvägs över låren. Ett resultat av år av synd. Alltså måste jag ta tag i saker och ting och de där boxerkalsongerna får bli min morot, mitt mål, mitt mecka. Jag ska återigen klämma mig i de där boxerkalsongerna. Plus fem par byxor, sex skjortor och 32 t-shirts som låg i en annan garderob.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil