Den har kommit nu – del 1

Vad gömmer sig i paketet?

Vad gömmer sig i paketet?

Vad gömmer sig i paketet?

Vad gömmer sig i paketet?

Spänningen stiger!

Spänningen stiger!

Spänningen är olidlig!

Spänningen är olidlig!

Där är den, min nya iPhone!

Där är den, min nya iPhone!

Så liten kartong i sådan stor kartong

Så liten kartong i sådan stor kartong

Den blänker så härligt

Den blänker så härligt

I kartongen luktar det nytt

I kartongen luktar det nytt

Efter nästan tre veckors längtan har den alltså äntligen kommit - min nya iPhone. Tyvärr så kunde jag inte sätta igång den eftersom Telia, av någon anledningen, inte kan skicka det obligatoriska mikrosimkortet i samma försändelse utan att den skickas separat och med längre leveranstid än iPhonen. Enligt Telias webbplats så kunde man be om ett tillfälligt mikrosimkort i butiken, så jag begav mig dit för att be om ett men jag fick inget eftersom butiken hävdar att det kommer med posten i morgon. Det saknades också en sak i kartongen. När jag beställde min iPhone så fick man välja tillbehör antingen gratis eller till rabatterat pris, eftersom kineserna inte jobbar snabbt nog med att tillverka nya iPhones. Så jag valde en bumper, en form av skydd till iPhones samt displayskydd, en form av plastfolie. Men någon bumper fanns inte med i kartongen och i Telias butik kunde de inte hjälpa mig utan hänvisade till kundtjänst. Så jag har petat iväg ett mejl och hoppas på svar snarast. Så först i morgon, om nu Telia har rätt, så kan jag använda min nya iPhone för första gången. Jag längtar så jag spricker. Fortsättning följer...

«

»

Etiketter: , ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil