Farliga kändisar…

Att superkändisar är lite speciella, det vet vi ju redan, men när Aftonbladets Klick listar några av kändisarnas värsta utbrott så kan man inte göra annat än att skaka på huvudet och tycka synd om dem. För det är ju inte lätt att vara känd, eller hur? Justin Timberlake försökt träffa sina fans i huvudet, med diverse ting, när några fans, som vägrades fota honom, kallade honom för fuckface. Detta måste sårat superkändisen mycket svårt.      Isländska Björk tappade fattningen när en reporter värlkomnade henne till Thailand, då hon släppte allt hon höll i och med sparkar, slag och hårslit säkerligen försökte läxa upp reportern med att hon minsan hade högsta betyg i geografi.      Naomi Campbell, supermodellen, är i en egen klass. Polis fick föra bort henne i handfängsel när hon bråkade ombord ett plan, vid ett annat tillfälle rev hon sönder sin assistents pass och lämnade henne med hotellräkningen och vid ett annat tillfälle blev hon dömd till att städa toaletter då hon misshandlat en städerska med en mobiltelefon.      Även Russell Crowe misshandlade en stackars hotellanställd med en telefon och fick göra ett besök till polisen.      Victoria Principal, mest känd som den olycklige Pamela i serien Dallas, hamnade i ett mycket intressant drama. Hon pistolhotade sin hushållerska som skall ha tagit hennes älskade mops som gisslan, medan hushållerskan påstod att hon tog mopsen för att skydda sig. De båda har nu stämt varandra. Läs hela artikeln på http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5167758.ab

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil