London nästa…

Till sommaren, närmare bestämt mitten av juni, har jag bokat en resa till London. Länge funderade jag över vilken färdplan jag skulle använda, ordna allt själv med flyg och boende eller helt enkelt köpa ett färdigt paket. Jag valde det sistnämnda, i form av en bussresa, eftersom jag aldrig tidigare varit i London, om nu inte Gatwick Airport räknas förstår. Fish 'n ChipsBussresan ger mig nästan fyra heldagar i London vilka jag givetvis kommer att packa in så mycket som möjligt i. Resebolaget själv har förstås en del guidade turer att erbjuda varav några är av extra intresse så som en halvdag till Windsor, en klassisk brittisk stad, samt Greenwich – nollmeridianen. Sedan kommer jag självfallet att besöka British Museum, med sina fantastiska samlingar av historiska ting, samt det berömda vaxkabinettet – Madame Tussaud’s. Utöver detta kommer det också att bli en hel del intag av den brittiska miljön i form av pubbesök och förtäring av deras nationalrätt Fish ’n Chips. London bjuder också på en hel del ”spoting” (eng. för tittande) i form av kända byggnader och butiker, vackra parker och andra byggnationer. Givetvis en shoppingrunda till Harrods är ju ett måste. Så håll utkik efter framtida bloggposter om London samt givetvis också foton i mitt fotoalbum.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil