Blixtvisit i hufvudstaden

Stockholm Var en snabbis till Stockholm idag. Shopping stod på schemat och på några timmar lyckades jag avverka 20-talet butiker, allt från finurlig heminredning till kläder. Vädret var betydligt bättre än vad jag väntat mig vilket resulterade i att jag hade på tok för mycket på mig. Men bättre det än det regn jag hade räknat med. Resan till Stockholm var lite obekväm, fick åka med ett sletet sådant där "klassiskt" passagerartåg och inte de annars så moderna dubbeldäckarna. En lustig detalj i vagnen var extrautrustningen i form av extra stolar och ett bord. Hemresan var dock bekvämare med buss vilket tillät en dryg timmes sömn.
Budgetplatser på tåget?

Budgetplatser på tåget?

Inga blommande träd i Kungsträdgården, Johan!

Inga blommande träd i Kungsträdgården, Johan!

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil