Mot Eskilstuna!

Min stora resväska och min lilla ryggsäck är packade, i morgon bär det av tillbaka till Eskilstuna, men bara för en vecka. Det sista på inlämningsarbetet ska skrivas, på måndag ska det vara färdigt. På tisdag är det slutseminarium och på onsdag återvänder jag till Trollhättan för en sista praktikvecka innan skolan går in på sjätte och sista termin. Det är svårt att packa, svårt att få saker att få plats, och nu gäller det att dessutom få med sig så mycket saker som möjligt upp för det återstår ändå en hel del som ska med upp nästa gång. Jag har börjat känna mig som en rutinerad packare, efter allt resande, men jag befinner mig ännu långt ifrån flygvärdinnan Heather Poole elitnivå, som magiskt får ner en tio dagars packning i en minimal resväska.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil