Jag väntar – del 2

Ingen post I går kom äntligen min iPhone men för att kunna använda den så krävs det att man har ett särskilt simkort, ett så kallat mikrosimkort. Av någon anledningen skickar Telia telefonen och mikrosimkortet var för sig och telefonen anlände före kortet. Enligt Telias webbplats kan man i sådana fall gå till närmsta Teliabutik och be om ett tillfälligt mikrosimkort, vilket jag gjorde i går, men de vägrade att ge mig ett med motiveringen att mitt mikrosimkort var på väg och skulle anlända med posten idag. Det kom inget mikrosimkort med posten idag. Därför sitter jag här ännu en dag utan att kunna leka med min nya leksak. Fortsättning följer...

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil