Välkommen hem…

Om en stund sitter jag på bussen hem till Trollhättan, nästan i alla fall, bussen tar mig dock bara till Vara, sedan får farsan hämta mig för sista biten. Det ska bli härligt att komma hem till Trollhättan igen, träffa familjen och kompisarna, äta kebabpizza med riktig kebabsås och sitta på bibliotek med riktigt goa fåtöljer. Jag har precis avslutat vårterminen, om nu tentorna blir godkända, vilket innebär att jag nu är ett år närmare att flytta hem igen, inte för att det är något egentligt fel på Eskilstuna, och med lite tur så kommer det finnas gott om jobb i Trollhättan, eller i närheten av Trollhättan. På fredag tar min yngsta syrra studenten vilket innebär att hon sparkas ut från skolans trygga värld rakt in i verkligheten, som i hennes fall betyder massa ungar och sånt som hon valt som yrkesinriktning, hur någon nu kan göra ett sådant val. Så snart hon får jobb lär det inte dröja länge förrän hon också lättar sina vingar och flyttar hemifrån. Under veckan hoppas jag också på att jag äntligen blir morbror, den lille krabaten skulle ha trillat ut redan för tio dagar sedan, men den trivs väl så bra där den är så den ville väl stanna lite längre. Jag har fått det stora förtroendet att vara gudfar till den lille och likt Marlon Brandos rollfigur Vito Corleone tänker jag fullfölja mitt förtroendeuppdrag och skämma bort den lille krabaten och samtidigt använda den som "svepskäl" till att besöka Disneyland varje år. Med andra ord kommer det bli en intressant vecka och en fullspäckad sommar.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil