Internetlös

Som vanligt har Internet krånglat hela helgen, Tele2 är nog den värsta leverantör av bredband jag någonsin haft, de till och med slår Telia med hästlängder. Inte heller har de någon vidare support och istället tvingas man sitta i långa telefonköer som, om man bara har mobil som jag har, kostar skjortan. Nej, fy fasiken, händer det igen ska jag banne mig kräva avdrag och säga upp mitt bredband. I går var jag en sväng till Åhléns och kikade lite, var på jakt efter lite heminredning, och hittade en liten bunt sidentulpaner som det dessutom var rabatt på. Dock visade det sig sedan, när jag tittade på kvittot, att 30% inte alls är 30%, som man fick lära sig i skolan, utan att 30% betyder lite drygt 20%, alltså att Åhléns på något sätt har en egen procentvaluta. Ska nog gå tillbaka och klaga någon dag. En positiv grejj är ändå att jag idag sett Mälaren. Ja, nu har jag i o f sett den förr, från lite andra håll, men jag har aldrig varit ända ute i Sundbyholm och Sundbyholms slott. Det verkade ju riktigt trevligt där ute med slottet, ströområden, en fika-/restaurangbod och småbåtshamn. En stuga där ute, oavsett om man ser vattnet, eller ej, skulle säkerligen kosta skjortan om man vore i köpatagen.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil