Mission Impossible

Snart är det dags att söka till högskola & universitet. Detta betyder att jag de närmsta sex veckorna kommer att spendera varje vaken timma av dygnet till att fundera över huruvida jag skall söka mig uppåt landet och läsa ett helt program eller söka mig till närmare håll och bara läsa en enstaka kurs. Mitt förstahandsval är att läsa Beteendevetare med inriktning på It-miljöer vid Umeås universitet. Linjen är unik av sitt slag och väldigt spännande. Tyvärr har jag börjat tvivla över mitt val eftersom Umeå dels ligger så långt bort, vilket innebär att jag måste sälja lägenheten och flytta, men också att jag aldrig tidigare läst på universitetet och därmed inte vet ifall jag skulle klara av det. Mitt andrahandsval är att läsa någon enstaka kurs vid Göteborgs universitet, dock vet jag ännu inte vilken jag skall välja i sådana fall utan bara att det bör vara inom sociologi eller pedagogik eftersom det är inom något av dessa ämnen jag sedan vill jobba. 1:e mars öppnas ansökningstjänsterna upp på näten och först då kan jag börja lämna in min ansökan. Kanske hittar jag ett tredje alternativ till studier, kanske något just nu helt främmande? Fortsättning följer…

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil