I bland är bara solen helt enkelt jobbig

Solsken Jag har blivit ovän med solen och allt är solens fel. När jag sitter och arbetar som bäst glor den in genom mitt kontorsfönster och retar mig. När jag är ute och kör bil envisas den med att hela tiden hålla sig i mitt synfält och blända mig. Och när jag som bäst behöver den, på sena eftermiddagen på väg hem, så är den puts väck. Jag avskyr solen. Apropå att bli stört av solen när man kör bil. Jag snubblade över webbplatsen Solarplexius tidigare veckan som erbjuder lättmonterad solfilm för bilen. En finurlig och lättmonterad lösning till bilen så man åtminstone delvis slipper solens bländande och ibland brännande strålar. Dessutom slipper man insyn från snokande personer i omgivningen. Allt dessutom till en relativt billig peng. solfilm Av deras webbplats att döma tycks det vara mycket enkelt att montera men skulle man vara lite mindre händig så tycks de fixa monteringen åt en helt kostnadsfritt. Det som dock verkar vara till en nackdel är att de inte fungerar tillsammans med rutor som går att veva ner, tyvärr. Så när jag väl hittar en lämplig bil så investerar jag nog också i solfilm. Detta är ett sponsrat inlägg
 • Facebook
 • Twitter
 • Add to favorites
 • RSS
 • Google Reader

«

»

Etiketter: , , , ,

Lämna en kommentar

Min gravatarTips! Visste du att också du kan skaffa en snygg, valfri, bild som syns när du skriver kommentarer på Internet, så som jag har här intill höger? Gå in på Gravatar.com och registrera dig så blir du också en i gänget med egen kommentarsbild.

 1. (måste anges)
 2. (måste anges, kommer inte att publiseras)
 3. (frivilligt)
 4. (måste anges)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil