Hopp, då ska man bli smålänning…

Gislaved Fick förra veckan ett mycket efterlängtat telefonsamtal från söderut som genast fick gladhetsmätaren att hoppa till. Nu vet jag vad jag roa mig med det närmsta året, nämligen att arbeta som biståndshandläggare i Gislaveds kommun, vilket därmed leder till att jag inte bara kommer närmare min systerson Theo utan också får möjligheten att verka och bo i en mycket spännande del av Sverige där det fullkomligt svämmar över av historiska platser. Gislaved må kanske vara en liten kommun i smålands västra kant, med en bit till några direkta större nöjen, men arbetsklimatet verkar toppen, bra kollegor (förvisso träffade jag bara halva styrkan när jag var där). Kommunen erbjuder också gott om natur och närhet till både en friskvårdsanläggning (med gym, bad och allt sånt) samt ett ett stort berg för diverse friluftsaktiviteter, i huvudsak kopplat till skidor. En titt på kartan avslöjar att Ullared (Sveriges shoppingsparadis) ligger endast 7 mil bort. Det ska bli spännande att få börja arbeta, så här efter fem års studier, och fullständigt omfamna verkligheten till fullo. Nu återstår det bara att packa, packa, packa, packa och packa.
 • Facebook
 • Twitter
 • Add to favorites
 • RSS
 • Google Reader

«

»

En kommentar än så länge på “Hopp, då ska man bli smålänning…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Therése tyckte:
  Den 21 maj 2012 kl 13:48

  Jag åker gärna med till Ullared :D

  [Svara]

Lämna en kommentar

Min gravatarTips! Visste du att också du kan skaffa en snygg, valfri, bild som syns när du skriver kommentarer på Internet, så som jag har här intill höger? Gå in på Gravatar.com och registrera dig så blir du också en i gänget med egen kommentarsbild.

 1. (måste anges)
 2. (måste anges, kommer inte att publiseras)
 3. (frivilligt)
 4. (måste anges)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil