Dags att bocka av helgens att-göra-lista…

Som jag skrev i förrgår så hade jag lite skolarbete att ta igen nu i helgen som gick. Det gick väl lite si så där med det. Dock har jag sett till att det viktigaste har blivit gjort. Listan för skolarbeten såg ut som följer;
 • En komplettering av en tenta från föregående kurs (ska vara klar senast den 19 februari) närapå klart
 • Reflektion kring profession och SoL (ska vara klar på torsdag) närapå klart
 • Komma fram till ifall jag vill ge Karin eller Erik hjälp och sedan utreda och besluta deras behov av hjälp och insatser (klart vilket case jag vill ha i helgen och hunnit komma en bit påväg i skrivande tills onsdag. Själva uppgiften ska vara klar i mars) har bestämt mig för att ta mig an Karin
 • Jag har tagit emot en anmälan om att ett gossebarn vid namn Emil eventuellt kan fara illa. Jag ska som handläggare utreda och komma fram till om någon åtgärd är aktuell samt motivera mitt val (ska vara klart till den 3:e mars) återstår att ta mig an
Dessutom, som jag skrev, har jag ett hushåll att sköta där följande fortfarande behöver fixas;
 • Disk återstår en del att diska
 • Tvätt fixat idag
 • Städ samma där, återstår att dra över med dammsugare
Så med andra ord finns det lite kvar att ta tag i...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil