I natt åker vi bakåt i tiden…

Vintertid

För i natt ställer vi nämligen tillbaka klockan, för när hon slår tre så slår hon egentligen två. Detta betyder sovmorgon för alla som ska upp och jobba på söndag morgon. För alla vi andra betyder det egentligen ingenting annat än att mörkret infaller mycket tidigare, redan under tidig eftermiddag.

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • RSS
  • Google Reader

«

»

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar

Min gravatarTips! Visste du att också du kan skaffa en snygg, valfri, bild som syns när du skriver kommentarer på Internet, så som jag har här intill höger? Gå in på Gravatar.com och registrera dig så blir du också en i gänget med egen kommentarsbild.

  1. (måste anges)
  2. (måste anges, kommer inte att publiseras)
  3. (frivilligt)
  4. (måste anges)

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil