Frosty the snowman…

Det föll lite, med betoning på lite, snö i helgen och landskapet utanför fönstret liknar mest något som pudrats med florsocker. Desperat försöker några ungar åka pulka, ner för den lilla kullen, men det går ungefär lika bra som som att sätta sig i en pulka i San Franciscos backar, om bara dagens ungar fått lära sig Pappa Rudolfs eller Clark Griswolds vallning så skulle det inte vara några problem. Med vintern och snön kommer också snögubbarna. Dessa missfoster som byggs överallt utgör höjden av varje barns prestation fortast det blir kramsnö. Det blir ett fasligt rullande och den ene bollen, efter den andre, placeras på varandra för att till sist ta form av en figur, med stenar till ansikte, pinnar till armar och morot till näsa. En rolig bisyssla för barn som så fort den blivit klar blir söndersparkad av något annat barn. Som ni förstår njuter jag av min utsikt, från mitt köksfönster eller balkong, där jag står, småskrattandes, med min kaffe- eller chokladfyllda mugg. Barn är lustiga varelser.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil