Nytt projekt…skägg!

Jag har provat det förr, den gången tog det så lång tid och tålamodet tog slut så jag rakade av fjunen. Denna gången menar jag allvar, jag tänker testa mig själv, hur långt är jag villig att gå med mitt skäggande? Det som är tråkigt är att mitt skägg inte har samma nyans som allt annat hår, det är mycket rödare och framförallt mjukare, vilket gör att jag aldrig kan få den där coola skäggstubben som man så ofta ser hunkarna på teve och film ha. Inte mycket jag kan göra åt, men när det väl vuxit ut till en anständig nivå så blir det rött, mjukt och oregelbundet. Problemet kommer att om mindre än en månad är det dop, så frågan blir om det stannar kvar eller tas bort.

«

»

En kommentar än så länge på “Nytt projekt…skägg!”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Tobias tyckte:
  Den 29 oktober 2009 kl 16:03

  Fina takter – leve skägget!

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil