Inget?

Då och då när man skriver i bloggen upptäcker man att man faktiskt inte har något att skriva om. För dessa nödstunder kan man alltid kasta in en film från Youtube för att lätta upp stämningen eller kanske en rolig bild från annat håll. Ibland kan man också svamla om något totalt irrelevant. Men inte idag. Utan istället tänkte jag alltså skriva om hur det ibland uppstår gånger få man inte har något att skriva om, vilket jag precis har skrivit om, och därmed motsäger jag mig själv genom att skriva om något när jag egentligen inte har något att skriva om, vilket alltså inte stämmer eftersom jag skrivit om det. Så ta en Treo och sätt dig vid teven.

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil