SJ, SJ gamle vän…

Tåg Givetvis har SJ återigen problem med sina tåg, inte undra på när det är gamla slitna saker som det är ett under att de över huvud taget startar. I går brakade en av deras tåg ihop, någonstans i skogarna mellan Eskilstuna och Arboga, vilket givetvis resulterade i inställda tåg. Problemet är att sträckan är en populär delsträcka för oss pendlare till Örebro och enligt SJ själva så anser de att en ersättningsbuss till Arboga, som inkommer för sent för att möta upp nästa tåg till Örebro, och därmed att alla pendlare ska vänta över en timme på nästa avgång, är mer än nog från deras sida. Givetvis resulterade detta i protester och höga rop så SJ lovar buss hela vägen till Örebro. Tyvärr har de glömt säga till bussbolaget detta, åtminstone enligt bussbolaget som ska ersätta tåget. Vilket resulterar i ännu mer oro och ännu mer ilska från oss resenärer. Så det bästa de kunde göra i morse var att köra oss till Arboga med vaga löften om att en buss skulle stå där och ta emot oss för vidare färd till Örebro. Givetvis fanns ingen buss där. Chauffören kunde inte hjälpa oss och vi som blev avsläppta blev givetvis oroliga över om vi skulle komma flera timmar för sent till Örebro. Inte blev det bättre av att det inte gick att komma fram till SJs kundtjänst, eftersom  Arboga är en obemannad station. Lite över 20 minuter senare kommer äntligen en ersättningsbuss, gjord för japaner med korta ben, och tar oss sista biten. 08.40 är vi framme i Örebro, nästan 50 minuter försenade. Varför kan inte SJ lära sig av sina misstag och se till och fixa till sina informationskanaler. Många av mina medpendlare lusläste SJ:s hemsida, men där fanns inget att hitta. Tågtavlan säger bara att det är ersättningsbuss till Arboga och personalen på station i Eskilstuna vet inget heller. Varför SJ? Varför inte lära er av era misstag? En vacker dag så kommer pendlarna göra uppror och vända upp-och-ner på station. Skärpning!!

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil