Det är drag i en dragshow

Fashion Pack I går bjöds det på en lite annorlunda after work när "gänget" från jobbet, samt en kollega från ett annat område, drog ut på stan, till en liten holme mitt i svartån, för mat, öl, sällskap och fantastisk underhållning, där skrattmusklerna ständigt befann sig på bristningsgränsen. Det var Fashion Pack som stod för underhållning, ett lokalt gäng som hållit på i exakt 15 år, alla herrar där halva ensemblen består av dansar och den andra halvan av dragshowartister. Kvällen till ära inledde de med en hyllning till sig själva och deras femton år tillsammans med en medley bestående av deras mest populära tolkningar av musikartister och kändisar mixat med eget material. Det absolut bästa var deras tolkning av Lisa Ekdahl och Caroline af Ugglas, så likt och med sådan inlevelse. Den annars så populära Carlotte Nillson-Perrelli, bland dragqueens, fick sig en rejäl känga. Även kungafamiljen dök upp på scen, där Drottningen givetvis var mycket arg på sin make Kungen för hans små affärer. Bland deras egna material var flygvärdinnan bäst som vid första framträdandet gick igenom säkerhetsrutinerna ombord och som vid andra framträdandet, när planet störtade, tog fram stora påsen kokain och snorttade på. Det enda jobbiga, och egentliga negativa, var ljudet. Det lät förskräckligt i högtalarna eftersom både musik och sång var playback, det skröllade och var definitivt för högt, vilket resulterade i att jag fick mycket ont i mina öron, vilket ännu inte gått över. Men det var det värt, billigt inträdde och hög kvalitet på underhållet. En lyckad helkväll helt enkelt =) Smakprov;

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil