Ny figur

Har du noterat den nya figuren som finns lite varstans på kennethjansson.net? Det är nämligen jag, alltså jag i fall jag skulle ha varit med i tv-serien The Simpsons. Visst är det likt? Bli en med Simpsons du med >> Idag har det varit en kanongo förmiddag med massor av regn, regn och återigen regn. Fast då kan man ju med gott samvete stanna inne och packa. Suck suck. Var fanken tog årets sommar vägen? De få veckor som var i maj/juni var det allt? Om det inte vore för det där jäkla Hunneberg så skulle man fått bada för länge sedan. Dessutom har jag lyckligt opererat min stationära dator och donerat bort dess ena hårddisk som numera sitter i ett kabinett som ett lyckligt appendix till min bärbara dator.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil