Ingen sol i Karlstad…

Tog mig ett besök upp till Karlstad för att hälsa på kusinen i dag och samtidigt också passa på med en liten shoppingrunda, vilket resulterade i dels ett par jeans, en t-shirt samt en bok om Adolf Eichmann till mig och en framtida present till min lillasyster. Precis som väntat var solen frånvarande, eller åtminstone dolt bakom moln, men sällskapet var det i alla fall inget fel på, jag drog med min kusin runt, runt, runt, genom butik och butik, samtidigt som det dividerades om livets små ting. Bergvik köpcenter var en besvikelse, har visserligen varit där en gång förut och ville minnas att det var ett bra köpcentrum men det enda som håller det flytande är IKEA. I höst ses vi i gen när vi båda har praktik i Trollhättan, förutsatt att han kommer ner och praktiserar igen, det vill säga =)

«

»

Etiketter: , ,

2 kommentarer hittills på “Ingen sol i Karlstad…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Therese tyckte:
  Den 29 augusti 2010 kl 04:27

  Vilken lillasyster ar presenten till och vad ar det i paketet i din bokhylla hemma?

  Kenneth svarade
  den 29 augusti 2010 kl 15:50

  Kanske blir till Sofie…

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil