Nu blir det att jobba på

Var på förmiddagen idag på min andra anställningsintervju, denna gången med en enhetschef. Intervjun var kort och vi kom fram till att jag skulle få gå bredvid två dagar nästa vecka och att jag sedan skulle få börja jobba veckan efter midsommar. Dock blev det inte bestämt i vilken hemvårdsgrupp jag skulle få jobba i. Antingen blir det den på det området jag var idag eller så blir det i den hemvårdsgrupp som har hand om Skiftinge, där jag bor. Orsaken till osäkerheten uppfattade jag som att det berodde på att jag hade körkort och att man i Skiftinge har behov av personal med körkort. För mig spelar det ingen roll vilket det blir, bara jag får jobba.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil