Hamna på kartan?

Bloggkartan.se är en liten rolig tjänst, landets bloggare kan placera ut sig på deras karttjänst och därmed kan man se vilka kufar som bloggar i ens närhet. När jag kollade nyss fanns det 17 bloggar i mitt närområde med varierande innehåll från personligt till politiskt. Givetvis vill man ju vara med och därför har jag har placerat min blogg i Eskilstunabloggkartan.se! När man tittar på kartan över hur Sveriges bloggare håller till så ser man att helt klart dominerar Svealand och norra Götaland där Linköping, Örebro samt Uppsala och Stockholm utmärker sig mest. Sundsvall och Umeå i norr utmärker sig också, om man går utanför mellansverige. Inte oväntat tror jag att de storbloggande städerna hänger samman med studenter eller kvinnor. Kvinnor verkar blogga mycket.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil