Sommarträning, andra ronden – första dagen

Som jag skrivit om tidigare, 23:e och 24:e april, har jag fått introduktion på Röksta hemvård, i Eskilstuna, men eftersom att jag har körkort ska jag istället få jobba i Skiftinge hemvård. Därför har jag idag avklarat min första introdag där, min andra är i morgon, sedan är det bara att invänta att sommarjobbet ska börja.      Första dagen har varit intressant, de ur personalen, och vårdtagare, jag har träffat verkar helt okej. Rutinerna jämfört med Röksta, och Trollhättan, ser inte så mycket annorlunda ut förutom en sak - man får en hel timmes rast. Äntligen så hinner man med att både äta, vila och ta sig en liten promenad på lunchen. Bra sätt att smälta maten på.      På måndag får jag min medicindeligation och sedan kommer en central introduktion för hela kommunen i juni och sedan är det klart, ja förutom att jobba förstås.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil