Som en ögonblinkning…

Handläggare ...tar sommaren slut. I dag tar min sommaranställning som biståndshandläggare slut. Fast riktigt slut tar den inte, jag ska som "timanställd" hoppa in en extra gång på torsdag. Det kan låta lite smörande men jag tycker faktiskt sommaren har varit riktigt bra, den har varit lärorik och spännande. Jag har fått pröva mina vingar, utan egentligt skyddsnät, fått tagit del och verka i en organisation med annorlunda myndighetsutövning, samt fått möjligheten att lära känna nya underbara människor och kollegor. Jag har också fått sett baksidor av myndighetsutövning i samarbetet både inom kommunen mellan handläggare-handläggare, handläggare-omvårdnadspersonal samt handläggare-HSL-personal, både inom och utanför det egna teamet, samt i samarbetet med landstinget och andra aktörer. Det finns delar jag har chockats över när olika personer låter andra intressen gå före vad som faktiskt är den enskildes bästa (den person vi faktiskt är anställda för att hjälpa). Jag har också fått känna på (igen) hur det är att vara ny, "vikarien" och dessutom att vara "ung vikarie". Men jag bär också med mycket glädje, förutom erfarenheter, från alla de roliga och sociala stunder vi haft tillsammans i "vårdplaneringsteamet". Alla samtal, friskvårdspromenader, uteliv och bara små samtal i korridorer och under droppande träd. Nu väntar ytterligare en tid av studier innan det åter är dags att försöka ta sig in på arbetsmarknaden igen...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil