På tur till Mariestad

Tog mig en biltripp söder ut till Mariestad, för att hälsa på morsan som sommarjobbar där nere på kriminalvården. Vädret var härligt och biltrippen avkopplande. Väl där nere visade det sig att även Pappa, min syster Therese och hennes lillgrabb Theo också skulle komma och de dök upp i dag, på söndagen. Den lille gullplutten är allt för go, syrran försökte få honom att bada men vattnet var allt för kallt och Theo tjöt av kylan, eller möjligen var det åsynen av vatten. Själv tog jag årets premiärdopp, vilket också blev årets enda dopp (av fötterna), det var fyra år sedan, minst, jag badade, jag och min kusin Tobbe skulle badat 2007 men ett berg kom i vägen och i stället förvandlades den cykelresan till mitt livs värsta upplevelse. Så nu klarar jag mig några år till när det gäller badandet.
Kina har landat

Kina har landat

Skövde från "ovan"

Skövde från "ovan"

Hej, en kamera!

Hej, en kamera!

Vad scha du?

Vad scha du?

Titta!

Titta!

Nej mamma, inte vattnet, jag lovar att vara snäll!

Nej mamma, inte vattnet, jag lovar att vara snäll!

«

»

Etiketter: , ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil