Über-religiösa hycklaren Justin Bieber

Justin Bieber | foto AP Den 16-åriga skönsjungande flickidolen Justin Bieber intervjuades nyligen av amerikanska magasinet Rolling Stone där Biebers religiösa åsikter kring abort, speciellt abort efter våldtäkt, skapade stora rubriker i internationell press. Tydligen är den über-religiösa gossen emot alla former av aborter, han menar att allt som händer gör det av en anledning och att våldtäkt inte är någon ursäkt för abort - Abort är mord! Det som gör Biebers uttalande ännu mer spektakulärt är att han trots sin konservativa religiösa åsikter inte alls har något emot "utomäktenskapligt sex, men tycker att man 'inte borde ha sex med någon som man inte älskar'", skriver Aftonbladet. Undra om detta hänger ihop med att han just har blivit en sådan stor flickidol och säkerligen utan problem får vilken flicka han än vill ha? Undra hur hans framgång och rikedom för övrigt har påverkat hans religiösa grunder? Se vad andra har bloggat om Biebers uttalande

«

»

4 kommentarer hittills på “Über-religiösa hycklaren Justin Bieber”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Tobias tyckte:
  Den 21 februari 2011 kl 02:02

  Bakläxa! Jag är ingen ”Biebliver” eller så, men ingenstans i intervjun säger han något som har med religion att göra. Man behöver inte vara religiös för att tycka illa om abort. När frågan om våldtäkt tas upp säger han att han omöjligen kan sätta sig in i den situationen och att han därför inte kan döma någon.

  Det är typiskt Aftonbladet att klippa och klistra nöjesskvaller från diverse andra- och tredjehands källor och få allt fel. Det värsta är att de presenterar vilket skvaller som helst som sanning och sedan låter det vara, även om skvallret därefter i amerikansk media visats vara felaktigt.

  pegasister svarade
  den 18 oktober 2012 kl 09:35

  @Tobias, för det första så stavas det ”belieber” du ser väl hur hans namn stavas? så jäkla svårt kan det inte vara.
  om man ska säga något om det så ska man då inte stava namnet fel.
  gör om gör rätt.

  Tobias svarade
  den 18 oktober 2012 kl 18:50

  @pegasister, Hehe, så sant, så sant… Mea culpa!

  Jake svarade
  den 22 april 2013 kl 17:20

  @pegasister, och för det andra? du glömde bemöta Tobias inlägg…

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil