Mycket Trollhättan i medierna nu…

Det tycks hända mycket i lilla sömniga Trollhättan just nu. Aftonbladet skriver om den 36-årige man som sköts till döds i sin säng och tydligen kan mannens 2-årige son vara vittne till händelsen. Ännu är det för tidigt för polisen att uttala sig om händelsen. För nästan tre veckor sedan blev en 8-åring attackerad och närapå strypt och idag har en 18-åring gripits misstänkt för "mordförsöket". I sommar har det skett flera överfall mot barn och polisen tror att det rör sig om två olika gärningsmän där nu den ene kan vara gripen. Enligt polisen var det tur att man fick fast åtminstone en av gärningsmännen då det snabbt sprids oro bland barnfamiljer i Trollhättan. I förra veckan blev en kvinna på Österlånggatan bombhotat och stor utryckning skedde. Polisen famlar i mörkret och har ännu inga misstänkta. Kvinnan fick ett misstänkt paket i förra veckan som som innehöll en fullt funktionsduglig annordning men saknade sprängmedel. En fejd på nätet tros ligga bakom. En mindre nyhetshändelse är att Trollhättedottern Jessica Andersson numera känner sig redo för att skaffa fler barn, trots att hon upplevde sin förra förlossning som hemsk. "Jag hoppas att jag träffar någon snart. Även om det känns som ett väldigt stort steg just nu skulle jag verkligen vilja bli mamma igen" säger hon till Aftonbladet.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil