Ännu en bingosida

Av någon för mig okänd anledning heter sidan 888Bingo och erbjuder bingo online. Men flashig design, med vissa uppenbara designmissar som bara stärker den amatörmässiga bilden  och lovord om höga vinster biter inte på mig, inte blir det bättre av att läsa om det bland annat finns buggar eller fel i deras system. Språkbruket skriker också av felformuleringar vad det gäller särskrivningar, stavfel, meningsuppbyggnader och den frekventa användandet av svengelska eller instoppade engelska ord. Samtidigt som 888Bingo lovordar sin support så tycks dem inte ha någon telefonsupport utan istället tvingas man till ändlösa konversationer via mejl eller chatt, varför kan man ju fråga sig. Är man villig att bortse från detta så är säkert 888Bingo en relativt fungerade spelplats, som trots sitt namn, erbjuder olika spelmöjligheter, vissa ska till och med vara gratis, med bonusmöjligheter. Men för min del så skulle jag inte satsa pengar på 888Bingo om jag inte är absolut säker på att det är en 100% seriös spelsida med ett fullt fungerade system, helst med säkerhetsfunktioner utifall strömmen går och jag förlorar kontakten med Internet. Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil