Ny tentaperiod…igen…

Tålamodet frestas verkligen den här terminen, vi hinner inte mer än påbörja en kurs innan den tar slut och en ny tentaperiod kommer, och andrummen mellan är otroligt korta. Denna gången fick vi bara fem dagar på oss att klara av tentan på, "ursäkten" från läraren var att vi skulle få "andrum" mellan denna och nästa kurs, men jag tror det snarare beror på att läraren i fråga, som inte fått förlängt sin lärartjänst, vill hinna få in alla tentor och rätta dem, inom den "tid" som lärarna numera fått förlängt, utan att behöva "stressa". Hur som helst skall den alltså vara klar till klockan 8 på fredag morgon. Uppgiften är en förlängning av våra intervjuer vi hade inför seminariet förra veckan och denna gång skall vi koppla dem till kurslitteraturen och analysera vad våra intervjuobjekt har för livsvillkor, begränsningar och möjligheter. Dock är det synd att vi inte får ta del av varandras tentor, seminariet var mycket intressant, många livsöden, och man skulle verkligen vilja veta mer om personerna. Men, men, så här är det i högskolan...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil