…och på jorden fortsatte livet som om inget hade hänt, för inget hände ju…

jordens undergång Enligt den amerikanska pastorn Harold Camping möter skulle vi alla möta vår skapare i går lördag, den här gången var han definitivt säker efter att ha räknat fel några gånger tidigare. Tydligen har decennier av "ingående" bibelstudier fått Camping att räkna ut att domedagen, världens undergång, eller den dagen vi ska möta vår skapare, fastslagits först till den 6 september 1984. Han hade fel, domedagen kom aldrig, det enda som hände var att inget hände. Så Camping gick in igen, tog med sig sin bibel och sin miniräknare och kom tillbaka ut igen, han hade visst haft fel, rätt datum skulle vara 21 maj 2011, 7000 år efter Noak seglat iväg med sin ark. Klockan 18. Klockan gick, jorden snurrade på, men världen gick inte under. Fel igen, eller? Det enda definitiva som hände på lördagen var att andra likasinnade samlades runt om i världen, för att med uppslagna biblar och en övertro på Jesus och Gud "möta" herren och så vidare. Givetvis har dessa svar på varför jorden inte gick under och varför Jesus inte kom, för han var ju inte redo att komma än. Camping är inte den ende tok...jag menar "profeten" som förutspått jordens undergång, angett exakta datum, för att sedan ha fel. Nu återstår det att se om Mayaindianerna kanske förutspådde världens undergång till 2012?
Harold Camping

Harold Camping

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil