Vardag igen…

Kusinen for hem i morse, tillbaka till sitt Värmland och kvar i Sörmland blev jag. Han hade gärna fått stannat längre men det finns ju skola också som måste klaras av. Föreläsningarna idag bestod av olika representanter med olika funktionshinder som kom och pratade om hur det är att leva med ett funktionshinder. Kanske inget direkt nytt för mig och jag kände att den gav inte så där mycket som jag hoppats på. I kväll är det en annan föreläsning, på skolan, om hur det är att vara transvestit, att leva ett liv som både man och kvinna. Skall bli lite intressant. Jag ska försöka att hinna med och lägga ut bilder, text med mera om min och min kusins sörmlandstripp senare i kväll, eller i morgon.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil