Kanske skulle se till att få framkallat alla digitala fotografier jag har liggandes?

framkallning Jag ser mig som en typisk amatörfotograf som med digitalkamerans- och mobilkamerans intåg ständigt hittar nya motiv att fotografera nästan dagligen. I och med denna digitala era så kan man obehindrat ta tusentals bilder varje år och spara ner på datorn eller en extern hårddisk utan att behöva tänka på kostnader så som inköp av fotorullar och fotoframkallning. Den största fördelen är ju givetvis den att man kan se bilderna direkt och behöver inte vänta veckor på suddiga fotografier och svära över att man inte tog fler än en bild. Men i mitt fall kommer bilderna aldrig längre än till datorn, eller möjligen någon av mina externa hårddiskar. Där hopar sig tio tusentals och åter tio tusentals foton, många föreställer samma motiv, många är suddiga och snea och borde ha raderats. I stället gapar mina fotoalbum och ramar tomma, väntandes på framkallade foton som aldrig kommer och har så gjort sedan vintern 2002 när jag senast framkallade några bilder (från Paris). Min enda ursäkt är möjligen lathet för jag kan inte skulle på snålhet då det sedan länge ständigt dyker upp olika företag på nätet som erbjuder framkallning praktiskt taget gratis. Oftast får man 100 bilder gratis, frakten slipper man sällan undan på ca 30 - 50 kronor, vilket innebär att jag utan problem skulle kunna ha framkallat de där 600 bilderna som sedan åtminstone 2003 väntar på att jag ska få tummen ur. Men jag har tänkt att en dag ska jag få tummen ur och en dag ska jag framkalla de där bilderna som väntar. Men den dagen har jag väl blivit så gaggig att jag inte längre minns vad bilderna föreställer. Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil