Ännu ett år av mediciner…

Inte nog med att man just nu sitter med två tentor från skolan, jag gjorde ytterligare en, skriftligt, när jag idag skulle få min medicindelegering. Och de är faktiskt svåra här i Eskilstuna, men med lite gissningsarbete på några av frågorna så rodde jag det hela i hamn och får numera stoppa i mediciner och plåstra om lite gamlingar i sommar. Onsdag och torsdag ska jag gå bredvid, inför sommaren, och det ska bli kul att få träffa nya vårdtagare och har jag lite extra tur så får jag kanske köra mycket bil i sommar, hoppas hoppas. Apropå jobb. Förändringarnas vingar tycks blåsa in över vården. Hemma i Trollhättan görs det omorganiseringar och här i Eskilstuna gjordes det förändringar i vintras. Kommunen har nu hand om sköterskorna och all verksamhet är numera indelat i ett Team yngre och ett Team äldre, med en gräns på 65 år. Om detta nu innebär att jag i hemvården enbart kommer träffa på ålderspensionärer återstår att se.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil