Hundra kvar…

För nästan tre månader sedan skrev jag om mitt projekt att se alla filmer som finns om IMDb.coms topp 250 lista. En omöjlighet eftersom listan ständigt förändras beroende på hur besökarna röstar på olika filmer. Och just denna föränderlighet ser ni bevis på om ni dels läser mitt tidigare inlägg och dels bläddrar lite längre ner och ser till höger. I skrivandets stund har jag bara prickat av 151 filmer på listan, då i oktober återstod bara 80 filmer, nu är dem uppe i hundra. Då var målet att hinna med dem innan 2009 var till ända. Och det gick ju som det gick. Istället för att se de återstående 80 filmerna hann de föröka sig till 100. Därför ska jag ligga i och försöka komma ikapp i år så att listan i princip är helt avbockad och varje ny film på listan kan bockas av allt eftersom de kommer in. Men det finns problem. Dels återstår en hel radda av dåliga filmer och jag har ingen lust att hyra dem. Den nya ipred-lagen omöjliggör nedladdningar så då återstår streamad film. Tyvärr har ingen av streamtjänsterna, som tillhandahåller film gratis, någon lust att streama filmer från andra sidan av millennieskiftet, såvida de inte är absoluta storfilmer eller så. Så förstå mitt problem. Men i bästa fall så kan jag kanske beta av två filmer per vecka under året och kanske hinner jag med de återstående hundra innan året är slut. Kanske.

«

»

Etiketter: , , ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil