Meningslöst meningsfullt tidsfördriv…

Franska Zanorg har tillverkat en rad flashspel vars enda uppgift är att visa hur dum man egentligen är. Spelet Interville handlar bara om att så snabbt som möjligt snurra på mushjulet upp och ner och därmed få en gubbe att flytta sig upp och ner, Dancing Michael är ett spel där man skall få Michael Jackson att dansa genom att trycka på piltangenterna i en viss given ordning, gör man fel tar han sig i skrevt, skriker och man får börja om. Double jeu är min favorit, där skall man man samtidigt balansera en boll på en bräda som man flyttar på en annan bräda och skjuter iväg en boll. Klarar man detta så kan man känna sig lycklig och tillhöra de få som använder mer än 8% av sin hjärna. Mitt rekord ligger på strax över 30 sekunder. Hur som helst, samtliga spel är extremt beroendeframkallande och är inget annat än tidsspill. Du hittar spelen på http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil