White screen of death

White screen of death Man har hört talas om det, hört upprivna röster i diverse forum, om den mytomspunna "white screen of death". Men aldrig hade jag trott att jag skulle få uppleva det. Som engagerad i min linjeförening, på högskolan, så har jag tagit på mig ansvaret för att driva och underhålla deras hemsida. Till detta använder jag det fantastiska verktyget WordPress, samma som här. Och hittils har det fungerat helt utan problem. Ända tills i sent i går kväll. Det var när jag skulle logga in som jag möttes av denna fasansfulla vita sidan. Paniken spred sig i kroppen och jag kastade mig över google i förhoppning om att hitta en lösning. Jag provade allt som stod där utan framgång, till sist återstod bara en enda sak - total ominstallation, och då fungerade det till sist. Skönt. Men ännu återstår lite problem att lösa, jag kommer åt inloggningen men temat funkar inte, pluginen krånglar och inget kaffe har jag fått i mig. Det blir att ta sig an det i eftermiddag. Besök gärna morsans hemsida http://www.morsan-mdh.se

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil