Har jag det största praktikantrummet av alla i klassen?

Mitt kontor

Mitt kontor

Mitt rum på praktiken är stort. I jämförelse med de andra handläggarna så framstår deras som små skrubbar och mitt som gigantiskt. Men det är lite tomt. Den tidigare ägaren länsade rummet på allt utom en mindre uppsättning väl använda och mindre fungerande pennor. Borde kanske sätta dit en växt? Jag har till och med en sådan där buzz, ni vet som man alltid fick trycka på förr när man skulle in till någon som sedan signalerade genom att en lampa tändes. Jag gillar min buzz...
Tjänstetelefon

Tjänstetelefon

Tjänstedator

Tjänstedator

Tjänsteblock

Tjänsteblock

Tjänsteutsikt

Tjänsteutsikt

Tjänstemugg

Tjänstemugg

tjänstebuzz

tjänstebuzz

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil