Teoriprov (igen)

Gjorde idag teoriprovet, eller kunskapsprovet som det numera heter, eftersom mitt förra prov hade gått ut. Givetvis klarade jag det även denna gång. Tycker dock att det är för mycket struntfrågor på provet, speciellt statistikfrågor av typen "hur många omkommer i singelolyckor varje år" och så vidare. Efter provet tog jag mig en långpromenad från Trestad (där provet hölls) till Överby köpcentrum, dock handlade jag så mycket där att det blev för tungt att bära allt hem så jag tog bussen tillbaka in till stan. Det var gott med en uppfriskande promenad med starka motvindar. I morgon blir det jogging i mina nyinköpta gråa joggingskor.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil