Två bekymmer mindre…

Sedan ett tag tillbaka fixade jag en helt ny design på min kusins webbplats och har sedan dess småpillrat lite med olika delar. Det som stört mig mest har varit den att han har en arkivsida, där man kan kan gå igenom arkivet av inlägg utifrån en rad olika sätt så som kategorier, månad, år och så vidare, och en del är utifrån ämnesord, eller taggar som det också heter. Problemet är att med WordPress inbyggda funktion så listas bara taggar rakt uppifrån och ner, om man inte anvisar taggarna utan listning, så som ni kan se här intill. Vad jag vill är att kunna lista dem i kolumner och ända tills idag har sett ut att vara omöjligt, ända tills jag hittade Alan Jackson underbara plugin Multi-column Tag Map. Som ni ser av bilden ovan, eller på min kusins webbplats, så går det alltså att lista de små rackarna (taggarna) i kolumner. En härlig känsla av att kunna släppa ännu ett bekymmer.

Det andra bekymret som jag kunnat släppa är tentan. Jag svischade förbi skolan på seneftermiddagen och lämnade in den och därmed kan jag (förhoppningsvis) lägga ännu en kurs bakom mig. På tisdag börjar nästa målgruppsinriktade kurs, denna gång kring funktionsnedsättningar, vilket säkerligen kommer lägga störst fokus kring "utvecklingsstörningar". Kanske inte riktigt min favoritdel av omsorgsområdet men ändock intressant och framförallt nödvändigt för framtida yrket.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil