Vår filmhistoria kunde ha sett anorlunda ut

Världens nöjesmedier har det senaste skrivit om filmveteranen Clint Eastwood, som gick från stirrande namnlös cowboy till regissör och filmskapare via den skjutglade San Franciscopolisen Dirty Harry. Det som bland annat har uppmanats är att Clintan faktiskt tackade nej till två betydelsefulla och viktiga roller i vår moderna filmhistoria, rollerna som Superman och James Bond. Det var i en intervju med L.A. Times Hero Complex, ett temamagasin helt dedikerad till fans, som Clintan avslöjade erbjudandena att axla rollerna som superhjälte och hemlig agent. Men han tackade nej. Clintan ansåg att han dels aldrig skulle kunna ta över efter Sean Connery och dels att trikåer inte var något för honom. Men om Clintan hade tackat ja, hur hade då dessa figurer sett ut då? Skulle Superman ha skrämt skiten ur Lex Luthor med sin blick? Skulle James Bond ha varit en skjutglad hemlig spion som i stället för en Walther ha skjut skurkarna med en Magnum? Detta är frågor vi aldrig kommer att få något svar på. James Eastwood

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil