Framåt marsch!

Ledigheten är tillfälligt slut och skolan gör sig åter påmind därför har jag idag tagit tag i min hemtenta, som faktiskt är ett pm, men som skolan av någon anledning bara kallar på tenta, eller "tentamen med karaktär av ett pm". Allt är bara ursäkter från skolans sida för att de skall slippa alla andra ansvarsbitar och skyldigheter som kommer med just ett pm. Jag älskar att skriva pm och jag upplever att jag är grymt bra på det också, fast så nöjd som jag var med senaste pm:et, i gerontologikursen, har jag aldrig varit förr, den var nästan helt perfekt, även om jag inte håller med magister karps anteckningar och noteringar. Denna gången blir det lite värre, det är första gången jag ska skriva om något inom ett område jag inte kan ett dugg om - socialpsykiatri - och därför känns det väldigt nervöst. Egentligen är det bara själva ämnet och resultatdelen som oroar, när det kommer till metodik och liknande så känner jag mig riktigt hemma. Men det är just det med psykiatri. Psykiska störningar och liknande. Vi får se hur det går. 12 januari är det seminarium och någon gång i februari kommer slutbetyget.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil